AUTOBEDRIJF JEROEN WOLTERS

ONZE DIENSTEN

ONDERHOUD

Is het weer eens tijd voor een kleine of een grote onderhoudsbeurt? Dan ben je bij Garage Jeroen Wolters op het juiste adres. We garanderen je altijd een eerlijke prijs en zullen het zo snel mogelijk voor je oplossen. Voor je het weet ben je weer op de weg!

SERVICE

Bij Garage Jeroen Wolters ben je verzekerd van een goede service. We kunnen je helpen met een leuke leenauto, het ophalen en brengen van je auto en goed advies. Bij Garage Jeroen Wolters staat klanttevredenheid op #1.

APK KEURING

Heeft jouw auto een verplichte APK keuring nodig? Onze keurmeester onderzoekt of je auto nog wel veilig is. Als er problemen zijn dan kun je het ook gelijk bij ons laten oplossen. We zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer veilig op de weg kunt rijden!

AUTOMAAT SPOELEN

Voorkomen is beter dan oplossen! Met een spoelbeurt wordt je versnellingsbak 3 keer zo goed gereinigd als bij een gewone vervanging. Het kost bakken met geld om een automatische versnellingsbak te vervangen. Met een regelmatige reinigingsbeurt kun je dit jaren uitstellen!

DEELTJESMETING

Tijdens een APK keuring wordt er ook gekeken naar de uitstoot van je auto. Met een deeltjesmeting kunnen we dit testen. Is het te hoog? Dan kunnen wij je auto milieuvriendelijker maken!

AIRCO ONDERHOUD

Komen er nare luchtjes uit je airco? Blaast je airco minder hard dan eerst? Dit betekent dat je een airco-onderhoudsbeurt nodig hebt. Een kapotte airco is erg ongezond. Je kunt sneller ziek worden en het is ook niet comfortabel om mee te rijden!

RDW GEREED MAKEN

Heb je een import auto die naar de RDW moet voor een keuring? Ook daar kan Jeroen Wolters je behulpzaam in zijn, neem contact op voor meer informatie.

AUTO KOPEN

Heb je een nieuwe of tweedehandse auto nodig? We hebben al onze auto’s van top tot teen onderzocht. Je weet dus 100% zeker dat je een betrouwbare auto koopt bij Jeroen Wolters in Swalmen. Ook zoeken wij de gewenste auto voor je, neem contact op voor de mogelijkheden.

APK GEREED MAKEN

Zijn er reparaties noodzakelijk aan jouw auto om een APK keuring te verkrijgen. Dan nemen we eerst contact met je op, om de kosten te bespreken. Wij houden van eerlijke prijzen en dito advies.